Det ager hant alltemellanat, andock det befinner si manga it er saso efterfragar hederlig det

Det ager hant alltemellanat, andock det befinner si manga it er saso efterfragar hederlig det

Varfor ar inte ni sammanlagt med nagon”

Framst flertal itu ede sasom antagligen gatt inom mina fotspar. Sasom varit saken dar darbort obotliga super-duper-singeln. Ifall ni saso mi mycket fick/far fragan ”Men n saso befinner si odla attraherande och festlig?

Harkel, hmm….. genast skall vi kolla har, vart ska mi ga av stapeln? Och i samma sekund saso karl tillat fragan skrattar kar da den sam ger nagot charmigt besvarande sasom kvickt leder nagon in gallande nagot fullstandigt annat. Alternativ (ifall mangden rusdrycker vager in) odla satter maskineriet verksam sam kaften gar som ett duracellkanin gallande speed ifall mannen man traffat, beredvilligt bonus stora langa malande vulgara glos forsavit den senaste gubben ino ledet som ej levde op till ens forvantningar alternativt dumpade nagon. Eller klassikern ”Jag ager endast ej traffat mexikansk brud ratt”.

Skad stav var dyli be om nagot ”Men hursa age ej n traffat nagon” – odla saddes en fro i jag. Sasom vaxte. Va sondagsmorgon sam tillracklig mo brunchen tillsamman tjejerna hade froet hunnit gro rotter sasom planerat sig vidstrack ne i maggropen. ”Ar det nagot mankemang kungen mig”, ”Varfor befinner sig inte mig iho tillsammans nagon”, ”Ar ej jag presentator att alska”.

Fragorna haglade stundom over mig fran bekanta mo framlingar och emellanat gallande dejter. Herre varje typ aldrig startklar heller, alltid forvana. Va undra satte fler sam fler griller i huvudet. Vad djavel tillslut hade mi bota Plantagen ino uppsyn mage. Jag borjade ifragasatta- sam misstro kungen mej personligen. Horde hurda mina losning icke lat lika bevisande. Hur sa ville folks lyssna pa? Alltemellanat hade sjalv lystnad att hiva utav mej nagot ino klass tillsamman ”Jag ar antagligen javligt detta suger i sangen, odla folks antagligen trottnar” eller ”Jag ager ett obotligt konssjukdom sa folks vill icke overdriva mig”. Istallet for att respondera nagot uppmuntrande retur (saso alla forvantade sig). Det roligaste befinner sig nar manniskor vill mildra nago sam typ sjalva inneha svaret kungen fragan. ”Det matcha gott icke sa duktig in inom ditt rabalder omedelbar, n jobbar ju sa kopiost.”

Forlat, skada hur sa vill folks egentligen ha ut av den fragan? Jag trodde cirka att jag skulle finnas ensamstaende tills sjalv dog.

Feltolka mig domstol

Det vart ick sa att mig inte dejtade personer bade nedanfor korta samt langre perioder. Mi ar nago fa villig att dejta. Skada nar vi ganska ansags finnas sallskap. Varje det aldrig riktigt. Idag genast nar mig ar ihop tillsammans Markus inser sjalv att det vart odla fel saso det kunde bli. Vi vart aldrig sallskap. Sjalv spelade enkom konstiga game sam stallforetradand versa. Det vart aldrig riktig love. Eventuellt emellanat. Men ick sasom jag kanner idag.

Mi ager odla massor fantastiska flicka- samt killkompisar saso befinner sig odla jakla underbara, alskvarda och skitsnygga inifran sam ut. Alltemellanat kan jag ungefar folja villig ja jag att forfragan ”Varfor inneha inte ni traffat nagon”. Skada odl biter mig mej inom tungan. Det befinner si ju inte sa att karl inte forsoker eller for att kar befinner si annorlunda. Det ar val greppa ja tusan darfor at hane icke traffat den sasom gor nago odl knasvag att kar vill kaskad kraks och garva kungen dit passag sam det ar omsesidigt. Pro nar herre mot saken dar ratte, vagen darat kan existera djavligt krokig och problematisk, skad nar herre till slut hittat domstol emeda befinner sig faktiskt alltsamman lat. Kar vet. Det var sasom att samtlig rotter och tvivel som grottat in sig i magen slets loss inom synonym andetag. Stundtals hittar kar ratt flera ganger. Problemet befinner si endas att ratt pro de, kanske icke befinner sig ratt forut honom eller henne. Av och till tillat herre vanda gallande manga stenar fore det befinner si ratt at bada mjalthugg.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *